Komunalci napali devojku: Zakon ipak ne važi za sve?


Da svaka velika i dobra ideja ima trnovit put od anonimnosti do uspeha, i da to izgleda nije izuzetak ni sa Crypto Liftom dokazuje današnji BRUTALNI napad komunalne milicije!

Kako naš član javlja sa lica mesta, danas 8. juna 2021, u rejonu starog Sajmišta, dok je pružao inovativnu uslugu prevoza ženskog člana, put mu je preprečilo crno vozilo marke škoda iz kojeg je uz neprimerene povike i agresivnu gestikulaciju izletelo nekoliko lica u uniformama komunalne milicije koja su preduzela radnje za koje nisu ovlašćena!

Njihovim protivzakonitim delovanjem sprovodili su nasilje nad slabašnom i nezaštićenom devojkom koju su protivpravno zadržali, ispitivali na licu mesta i bahatim i osionim ponašanjem ponižavali, usled čega je devojci pozlilo!

Naš član je posegnuo za telefonom da pozove hitnu pomoć, ali je od strane komunalnih milicajaca bio sprečen, uz fizički kontakt i pretnje hapšenjem!

Kako saznajemo, sve ovo se odvijalo u prisustvu saobraćajnih inspektora M.M. i M.T. koji na ovo maltretiranje nisu reagovali, već su slepo i poslušno sprovodili nečije naređenje o gangsterskom protivpravnom oduzimanju našeg vozila.

Članu je izdat zapisnik o oduzimanju vozila zbog obavljanja JAVNOG PREVOZA, iako to ne odgovara činjeničnom stanju, jer statut našeg udruženja, kao i uslovi korišćenja Crypto Lift aplikacije jasno i nedvosmisleno stavljaju do znanja da se usluge mogu pružiti SAMO ČLANOVIMA UDRUŽENJA!

Kada znamo da danas već sasvim neuznemiravano posluje Car:GO, koji radi u
istom zakonskom okviru kaoi mi, nameće se zaključak da je ovo čemu svedočimo očajni pokušaj sprovođenja dvojnih standarda od strane konkurencije.

Jasno je da upadamo u oči jer svojim članovima pružamo nešto o čemu konkurencija može u dogledno vreme samo da sanja, a (gle čuda!) neko se trudi da nam demonstrira kako zakon izgleda ipakne važi podjednako za sve!


Da li će se selektivno primenjivanje zakona od strane vlasti, kao i zlostavljanja naših članova nastaviti saznaćemo uskoro...
Sigurno je da ovakav događaj pokazuje nedemokratski karakter jednog društva, kao i odstupanje od proklamovanih vrednosti ljudskih prava i jednakosti pred zakonom.

Delite vest i pratite nas da saznate epilog ovog događaja!Foto: Kome zakon leži u topuzu...

#CryptoLift #Pravda #Pravo #Zakon #DvostrukiStandardi #Vlast #Protekcionizam #Demokratija #Nasilje #Car:GO