Crypto Lift - Mobilna aplikacija


Naš cilj

Mi smo ,,udruženje građana Crypto Lift" i osnovani smo u cilju pružanja naprednih usluga povezanosti svojih članova u modernim metropolama kao što je to naš dvomilionski Beograd.

Svest o značaju blockchain tehnologije, upotrebi kriptovaluta kao i neophodnosti očuvanja životne sredine podstakli su nas da savremenim izazovima  pristupimo na adekvatan način .

Savremeni izazovi

Skoro svako od nas se susreo sa situacijom da u traženju parkinga  provede više vremena  nego u putu do odredišta .
Iskusili smo kako neefikasni krcati i često nehigijenski javni prevoz funkcioniše . Znamo da nepravedno skup taksi često ume da bude zauzet...

Ovakva situacija je iziskivala rešenje u vidu pouzdane , transparentne, jednostavne i osetno jeftinije usluge .

Rešenje

Zato sada našim članovima nudimo besplatnu mobilnu aplikaciju koja rešava probleme sa povezanošću i kretanjem savremenog čoveka .

U cilju da pomognemo svakodnevno prevazilaženje prepreka i olakšamo povezanost među ljudima kojima je to potrebno brzo-lako-povoljno, iz naše radionice proizašlo je rešenje po uzoru na najvece svetske kompanije poput Ubera.
Aplikacija Crypto Lift je jednostavna i intuitivna za upotrebu. Podržava korišćenje kripto valuta ,omogućava transparentnu naplatu i mogućnost deljenja rute uz uštedu i do 40 % cene usluge.

Očuvanje životne sredine

Naša posvećenost očuvanju životne sredine ogleda se u floti od nekoliko desetina hibridnih vozila koja su dostupna od početka rada aplikacije. Stremimo uvećanju hibridne flote i uključenju električnih vozila u skorije vreme.

Vama još samo preostaje da preuzmete našu aplikaciju za AndroidIOS  ili Huawei , u par klikova se povežete sa drugim članovima i osetite zašto su naše usluge najbolje i najpovoljnije rešenje za Vas.