Zašto sa Crypto Liftom?


Ponekad jednostavne stvari i pored toga što su očigledne promaknu usled svakodnevnih briga i problema. 

Zato želimo da budete obavešteni o pogodnostima kojima Kripto Lift raspolaže i koje nudi Vama kao svojim članovima:

Naša mobilna aplikacija je od sada dostupna u app store svih najpopularnijih mobilnih platformi (Android, IOS, Huawei) i redovno se apdejtuje u skladu sa poboljšanjem korisničkog iskustva i performansi.

Deljenje troškova

Unikatna opcija deljenja troškova usluge je sada dostupna, što će svakako biti zanimljivo i korisno članovima koji se kreću u istom pravcu, budući da je ušteda 40% po članu.  Na taj način neka uobičajeno duga (i skupa) kretanja, kao na primer od aerodroma ka gradu, mogu biti podeljena na osnovu pređenog rastojanja od strane svakog člana. Ovu mogućnost u Srbiji imate samo sa Kripto Liftom!

Takođe, ukoliko ste novi korisnik imate pravo na aktivaciju promo-koda kojim sebi obezbeđujete popust na prve tri usluge.

Uslovi za partnere

Što se tiče uslova za članove-partnere, mislimo da isprva ne biste poverovali da mogu biti povoljni kao što jesu, pa ih ovde nećemo u celosti iznositi, već Vas ohrabrujemo da nam se obratite i saznate više. Za početak dovoljno je da znate da starosna granica vozila članova ne prelazi 10 godina, a dnevna renta naših vozila je od 2000-2400rsd (1000-1200rsd po čoveku).
U početnom periodu renta je besplatna.

Sada kada ste pogledali sve navedeno, što je samo mali deo onoga što spremamo za naše članove i društvenu zajednicu, verovatno ste za sebe već našli odgovor na pitanje ”Zašto sa Kripto Liftom?”. Ostaje još da lično proverite i uverite se.